Šašlykai su „geriausiu pasaulyje marinatu“
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
2.5714 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustykite mėsą 2 cm dydžio kubeliais.

Sumaišykite marinatą, sudėkite į jį mėsos gabaliukus ir palikite nakčiai, kad įsigertų.

Nulupkite česnakų skilteles, pavirkite kelias minutes lengvai pasūdytame vandenyje ir nusausinkite. Ant iešmo tarp avienos gabaliukų verkite kiaulieną ir česnakų skilteles.

Kepkite kepsninėje 10–15 minučių, kartkartėmis apsukdami iešmus ir apšlakstydami marinatu.

Patiekite su virtais ryžiais ir česnakiniu padažu.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai