© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Šaltalankius nuplaukite, nusausinkite. Dideliame inde uogas lengvai sumaigykite.

Tada į užpiltinei skirtą indą sudėkite šaltalankio uogas, ten pat sudėkite ir griežinėliais supjaustytas žaliąsias citrinas.

Supilkite degtinę ir cukraus sirupą. Gerai išmaišykite ar suplakite – tada sandariai uždarykite.

Gėrimą skanauti galima po 1-2 savaičių. Rekomenduojama patiekti atšaldytą.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai