Šaltalankių gaiva

Šaltalankių gaiva
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Užvirkite uogų, vandens, cukranendrių cukraus ir vanilinio cukraus mišinį.

2. Retkarčiais pamaišydami, mišinį kaitinkite maždaug 10 minučių. Atsargiai nugriebkite putas.

3. Gaivą nukoškite ir išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.

„Dansukker“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 6
Sudėtingumas :