Šaltalankių gaiva
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Užvirkite uogų, vandens, cukranendrių cukraus ir vanilinio cukraus mišinį.

2. Retkarčiais pamaišydami, mišinį kaitinkite maždaug 10 minučių. Atsargiai nugriebkite putas.

3. Gaivą nukoškite ir išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai