© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Agurkus supjaustykite kubeliais, salierus – šiaudeliais. Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais. Česnako skilteles nulupkite, smulkiai supjaustykite. Žalumynus susmulkinkite. Duoną sutrupinkite.

Pomidorus pusei minutės užpilkite verdančiu vandeniu, kai pravės nulupkite odelę. Pomidorų minkštimą sutrinkite trintuvu. Visus komponentus, išskyrus žalumynus, sumaišykite, įberkite druskos, pipirų, dar kartą išmaišykite.

Sriubą išpilstykite į lėkštes, į kiekvieną lėkštę įpilkite po 0,5 l kefyro. Išmaišykite, įdėkite po du šaukštus pomidorų piurė, įberkite žalumynų ir patiekite.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai