Šalta migdolų sriuba

Bus dar skanesnė, keletą dienų pastovėjusi šaldytuve.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Ispanijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Migdolus apipilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 5 min, nusausinkite ir pašalinkite luobeles.

Sudėkite juos į smulkintuvą, supilkite aliejų, sudėkite česnaką, actą ir druską. Plakite iki vientisos masės.

Po truputį, vis paplakdami, supilkite vandenį. Perpilkite sriubą į didelį dubenį. Jei per tiršta, įpilkite daugiau vandens.

Apdenkite plėvele ir įdėkite į šaldytuvą.

Prieš patiekdami į dubenėlius įmeskite ledukų, įpilkite sriubos ir papuoškite vynuogėmis bei plonomis obuolių skiltelėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Migdolai
100 ml Alyvuogių aliejus
3 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Baltojo vyno actas
2 šaukštelis Druska
320 ml Vanduo
8 vnt. Ledukai
110 g Raudonosios vynuogės be kauliukų
1 vnt. Obuoliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :