© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Migdolus apipilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 5 min, nusausinkite ir pašalinkite luobeles.

Sudėkite juos į smulkintuvą, supilkite aliejų, sudėkite česnaką, actą ir druską. Plakite iki vientisos masės.

Po truputį, vis paplakdami, supilkite vandenį. Perpilkite sriubą į didelį dubenį. Jei per tiršta, įpilkite daugiau vandens.

Apdenkite plėvele ir įdėkite į šaldytuvą.

Prieš patiekdami į dubenėlius įmeskite ledukų, įpilkite sriubos ir papuoškite vynuogėmis bei plonomis obuolių skiltelėmis.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai