Salotos su vištiena

Šventinės salotos.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos krūtinėles išvirkite.

Ant keptuvės paskrudinkite riešutus, kol jie įgaus auksinį atspalvį. Į puodą įpilkite vandens, leiskite užvirti.

Kiekvieną šparagą perpjaukite į 2-3 dalis ir maždaug 2-3 minutes apvirkite. Šparagus nukoškite, 15 sekundžių palaikykite po šaltu tekančiu vandeniu. Taip šparagai ne tik atvės, bet ir išsaugos sodrią žalią spalvą.

Nedideliame dubenyje šluotele gerai išmaišykite visas sudedamąsias salotų užpilo dalis, pagardinkite druska bei pipirais.

Didelėje salotinėje sumaišykite gražgarstes, vištieną, kedrines pinijas, šparagus, trupintą sūrį. Užpilkite padažu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

40 g Pinijų sėklos
500 g Šparagai
200 g Gražgarstės
4 vnt. Vištienos krūtinėlių filė
100 g Ožkos sūris
Užpilui:
2 šaukštas Medus
1 šaukštas Garstyčios
1 šaukštas Baltojo vyno actas
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :