© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos krūtinėles išvirkite.

Ant keptuvės paskrudinkite riešutus, kol jie įgaus auksinį atspalvį. Į puodą įpilkite vandens, leiskite užvirti.

Kiekvieną šparagą perpjaukite į 2-3 dalis ir maždaug 2-3 minutes apvirkite. Šparagus nukoškite, 15 sekundžių palaikykite po šaltu tekančiu vandeniu. Taip šparagai ne tik atvės, bet ir išsaugos sodrią žalią spalvą.

Nedideliame dubenyje šluotele gerai išmaišykite visas sudedamąsias salotų užpilo dalis, pagardinkite druska bei pipirais.

Didelėje salotinėje sumaišykite gražgarstes, vištieną, kedrines pinijas, šparagus, trupintą sūrį. Užpilkite padažu.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Vakarėlis , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai