© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.5714 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Agurkus ir svogūną supjaustykite griežinėliais, pomidorus - skiltelėmis.
Salotas suplėšykite.

Į salotinę dėkite salotų lapus, ant jų pomidorus ir agurkus, ant viršaus - tuną.

Jeigu tunas konservuotas savo sultyse, ne aliejuje, salotas pagardinkite šaukštu alyvuogių aliejaus. Kitu atveju pakaks šaukšto citrinos sulčių.

Papuoškite petražolėmis ir krapais.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Kūčių stalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai