Salotos su raudonosiomis pupelėmis, tunais ir sezamo sėklomis

Nuspalvinkite savo pietų lėkštę su šiuo receptu. Nesvarbu ar ruošiatės pietums namuose, ar skubate užkąsti darbe, spalvų gausa lėkštėje garantuos platų su maistu gaunamų naudingų medžiagų spektrą. Recepte ryškiausią spalvą atstovaujančios raudonosios pupelės – ne tik aprūpins jus baltymais, bet yra ir antioksidantų bei mineralinių medžiagų šaltinis.
Salotos su raudonosiomis pupelėmis, tunais ir sezamo sėklomis
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Sumaišykite nuplautus ir nusausintus salotų lapus su BONDUELLE pupelėmis, truputį susmulkintais tunų gabaliukais, kaparėliais ir per pusę perpjautais vyšniniais pomidorais.

2. Pridėkite pagal skonį pipirų, pagardinkite alyvuogių aliejumi, sumaišytu su sojų padažu, pabarstykite sausoje keptuvėje pakepintu sezamu. Jei reikia, dar pasūdykite.

3. Mėlynuosius svogūnus supjaustykite žiedais, pakepinkite augaliniame aliejuje ir papuoškite jais salotas prieš patiekdami.

Rekomendacijos: neturint salotų džiovyklės, salotas ir kitus žalumynus galima lengvai nusausinti paskleidus juos ant švaraus virtuvinio rankšluosčio, susukus vamzdeliu. Rankšluostis sugeria visą vandenį iš lapų ir jie tampa sausi.

BONDUELLE
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Garbanotosios salotos
1 indelis Konservuotos raudonosios pupelės BONDUELLE
2 indelis Savo sultyse konservuotas tunas
5 vnt. Kaparėliai
60 g Vyšniniai pomidoriukai
1 vnt. Raudonieji svogūnai
2 šaukštas Aliejus
3 šaukštas Alyvuogių aliejus
2 šaukštas Sojos padažas
4 šaukštas Sezamo sėklos
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :