Salotos su raudonosiomis pupelėmis, tunais ir sezamo sėklomis
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Sumaišykite nuplautus ir nusausintus salotų lapus su BONDUELLE pupelėmis, truputį susmulkintais tunų gabaliukais, kaparėliais ir per pusę perpjautais vyšniniais pomidorais.

2. Pridėkite pagal skonį pipirų, pagardinkite alyvuogių aliejumi, sumaišytu su sojų padažu, pabarstykite sausoje keptuvėje pakepintu sezamu. Jei reikia, dar pasūdykite.

3. Mėlynuosius svogūnus supjaustykite žiedais, pakepinkite augaliniame aliejuje ir papuoškite jais salotas prieš patiekdami.

Rekomendacijos: neturint salotų džiovyklės, salotas ir kitus žalumynus galima lengvai nusausinti paskleidus juos ant švaraus virtuvinio rankšluosčio, susukus vamzdeliu. Rankšluostis sugeria visą vandenį iš lapų ir jie tampa sausi.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai