© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
4.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Alyvuogių aliejuje su česnako sultimis apskrudinkite baltos duonos kubelius iki aukso spalvos, apibarstykite druska.

Stambiai supjaustykite ar suplėšykite salotų lapus, sudėkite į dubenį. Sudėkite obuolio skilteles ir išmaišykite.

Pagaminkite užpilą: nuo sūrio nupjaukite odelę, šaukštu sudėkite sūrį į nedidelį puodą, supilkite grietinėle ir maišydami kaitinkite, kol išsilydys sūris. Tik neužvirinkite.

Aplaistykite salotas šiltu užpilu, pabarstykite krapais ar kitomis žolelėmis, ir galima valgyti.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai