© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius nulupti ir supjaustyti kubeliais.

Lašišą supjaustyti juostelėmis.

Svogūno galvutę ir petražoles smulkiai supjaustyti.

Visus paruoštus produktus sumaišyti su virtais ryžiais ir majonezu. Atšaldyti.

Salotinę iškloti žaliais salotų lapais ir išdėti į ją paruoštas salotas. Ant viršaus uždėti lašišos ikrus ir papuošti petražolių lapeliais.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai