Salotos su jautiena

Itališkas patiekalas.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mėsą įtrinkite druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi. Susukite į plėvelę ir valandai palikite marinuotis.

Pomidorus perpjaukite perpus. Iškepkite mėsą ant grotelių (vidutiniškai), išimkite į lėkštę ir palikite 3 min. Paskui supjaustykite plonyčiais griežinėliais, sumaišykite su pomidorais, sudėkite į lėkštę su lapinėmis salotomis, įdėkite susmulkintą česnaką, petražoles, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Patiekite, kol mėsa dar šilta.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Jautienos išpjova
500 g Vyšniniai pomidoriukai
300 g Lapinės salotos
30 ml Citrinų sultys
sauja Petražolės
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
2 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :