© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Padažui kiaušiniai išverdami kietai. Paimami tik tryniai, nulupamos česnako skiltelės. Visi padažui skirti produktai sudedami į smulkintuvą ir susmulkinami iki vientisos masės.

Salotų gūžė suplėšoma į maždaug 2 cm dydžio gabalėlius, jautienos gabaliukai susmulkinami, riešutai kiek irgi pasmulkinami, kekiniai pomidorai supjaustomi per pusę, kalafioras taip pat susmulkinamas į maždaug 1 cm kekes.

Visi šie produktai sumaišomi. Tuomet salotas išdėliojame į lėkštes, užpilame padažą ir apibarstome tarkuotu sūriu ir patiekiame. Skanaujame su prancūzišku batonu. Skanaus!

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Velykų stalas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai