© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite ir suplėšykite nedideliais gabalėliais.

Avokadą nulupkite, perpjaukite pusiau ir išimkite kaulą. Minkštimą supjaustykite plonomis riekelėmis ir apšlakstykite šaukšteliu citrinų sulčių.

Paruoškite padažą: jogurtas sumaišomas su cukrumi, druska, saldžiomis garstyčiomis ir likusiomis citrinų sultimis.

Į vieną indą supilkite virtas krevetes, suplėšytus salotų lapus ir smulkintą avokadą. Viską pagardinkite pipirais ir atsargiai išmaišykite. Sudėkite į salotinę. Padažas patiekiamas atskirai.

Tinka: Vegetarams
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai