Salotos
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jeigu norite pasigaminti salotas pusryčiams, vakare nuplaukite pievagrybius ir supjaustykite riekelėmis. Apibarstykite džiovintomis žolelėmis (baziliku, mairūnu, pankoliu, petražolėmis, kalendra), įdėkite smulkinto česnako, aitriųjų pipirų, užpilkite šaltinio vandeniu ir pastatykite į vėsią vietą.

Ryte supjaustykite pomidorus, pekininį kopūstą, svogūną, krapus. Išimkite iš marinato grybų gabalėlius, sumaišykite su daržovėmis. Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai