© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite lukštus ir sutrinkite šakute. Anties filė išvirkite, atvėsinkite iki kambario temperatūros. Avokadą nulupkite, išimkite kaulą. Išimkite iš paprikos sėkleles.

Sūrį, anties filė, avokadą ir papriką supjaustykite vienodo dydžio kubeliais. Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite, suplėšykite ir suberkite į salotų dubenį.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai