© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Meliono vidus šiek tiek išskobkite, minkštimą supjaustykite kvadratėliais. Greipfrutą nulupkite, išpjaukite minkštimą be baltų pertvarėlių, supjaustykite kvadratėliais. Keletą gabalėlių palikite papuošimui. Šviežius pievagrybius, saldžiąją papriką, cukiniją ir kriaušes supjaustykite kvadratėliais, alyvuoges - griežinėliais.

Užpilui majonezą sumaišykite su šampanu ir smulkintais rožiniais pipirais. Visas sudėtines dalis sumaišykite su užpilu ir dėkite į išskobtą melioną. Papuoškite greipfruto gabalėliais, meliono riekelėmis, gėlių žiedais.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai