Salotos „Ieškant Viduržemio skonio“

Autorius: Robertas Petronis
© Vida Press
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas nuskutame ir su agurkais supjaustome griežinėliais (3-4mm storio). Įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus ir supilame morkas, po to agurkus.

Lengvai pamaišydami kepame, bet neskrudiname (apie 1-1,5min, arba iki skrudimo pradžios), pabarstome druskos.

Išverčiame (su aliejumi) į paruoštus dubenis (geriausiai tinka tipo sultiniui)ir ant viršaus dedame varškę (grubokai trupiname sūrį), pabarstome Itališkomis žolelėmis ir lengvai pamaišome (galima papildyti alyvuogėmis ir/arba žaliais arba saulėje džiovintais pomidorais).

Jeigu sprangoka, šliūkštelim alyvuogių aliejaus. Tinka užgerti baltu vynu.

Salotos „Ieškant Viduržemio skonio“
© Asmeninio archyvo nuotr.
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Morkos
1 vnt. Agurkai
200 g Ožkos pieno sūris arba grūdėta varškė
pagal skonį Alyvuogių aliejus
pagal skonį Itališkos prieskoninės žolelės
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :