© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nupjaustykite vištieną nuo kaulų, nulupkite odelę. Mėsą smulkiai supjaustykite. Kaulus ir odelę užpilkite 2 litrais šalto vandens, kai užvirs, nugriebkite putas, įberkite druskos ir 30 min. pavirkite, o paskui nukoškite.

Salierus nulupkite, supjaustykite kubeliais. Svogūną smulkiai supjaustykite. Svieste pakepkite daržoves 6 min., suberkite į sultinį kartu su vištiena, kelis gabalėlius atidėkite. Virkite ant silpnos ugnies 25 min.

Perpilkite į trintuvą, sutrinkite, tada vėl supilkite į puodą. Obuolius supjaustykite šiaudeliais, išpjaukite sėkleles, kartu su kuminais apkepkite likusiame svieste, išimkite į lėkštę.

Toje pačioje keptuvėje 1 min. pakepkite atidėtus vištienos gabalėlius. Sriubą užvirinkite, išpilstykite į lėkštes, įberkite vištienos gabalėlių ir obuolio šiaudelių.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai