Salierų sriuba su rūkyta vištiena

Originalus skonis.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nupjaustykite vištieną nuo kaulų, nulupkite odelę. Mėsą smulkiai supjaustykite. Kaulus ir odelę užpilkite 2 litrais šalto vandens, kai užvirs, nugriebkite putas, įberkite druskos ir 30 min. pavirkite, o paskui nukoškite.

Salierus nulupkite, supjaustykite kubeliais. Svogūną smulkiai supjaustykite. Svieste pakepkite daržoves 6 min., suberkite į sultinį kartu su vištiena, kelis gabalėlius atidėkite. Virkite ant silpnos ugnies 25 min.

Perpilkite į trintuvą, sutrinkite, tada vėl supilkite į puodą. Obuolius supjaustykite šiaudeliais, išpjaukite sėkleles, kartu su kuminais apkepkite likusiame svieste, išimkite į lėkštę.

Toje pačioje keptuvėje 1 min. pakepkite atidėtus vištienos gabalėlius. Sriubą užvirinkite, išpilstykite į lėkštes, įberkite vištienos gabalėlių ir obuolio šiaudelių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1/2 vnt. Rūkyta višta
2 vnt. Salierai
1 vnt. Obuoliai
1 vnt. Svogūnai
4 šaukštas Lydytas sviestas
žiupsnelis Kuminai
pagal skonį Druska
žiupsnelis Aitriosios paprikos milteliai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :