© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Apibarstykite paprikų žiedus druska, cukrumi, pipirais ir palikite dešimčiai minučių. Trintuvu sutrinkite ir suplakite kiaušinį, miltus, druską, pipirus, sojos padažą, vyno actą, česnaką. Žiedus apibarstykite miltais, išmaišykite, užliekite tešlą, dar kartą išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite žiedus, kad susidarytų gelsva plutelė. Iškepusius žiedus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.

Valgykite paprikų žiedus tešloje su grietine.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai