Saldžiųjų paprikų suktinukai su jautiena

Gardus užkandis.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paprikas ištepkite aliejumi, pabarstykite druska ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę. Kepkite 20 min. Išimkite paprikas į dubenį, uždenkite ir palikite 10 min. pastovėti.

Iš atvėsusių paprikų išpjaukite sėkleles. Kiekvieną papriką perpjaukite į keturias dalis. Krapus smulkiai supjaustykite, sumaišykite su paprikomis. Palikite 10 – 20 min.

Jei iš paprikų išsiskyrė nemažai skysčio, sudėkite jas į kiaurasamtį, tegu skystis nuvarva.

Nupjaukite ananaso žievelę, išpjaukite viduriuką. Paskui supjaustykite šiaudeliais ir 1 – 2 min. pakepkite keptuvėje be aliejaus ant kaitrios liepsnos.

Paprikos skiltelę dėkite ant jautienos griežinėlio, per vidurį uždėkite ananaso šiaudelį, susukite į suktinuką ir persmeikite mediniu dantų krapštuku.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Saldžiosios paprikos
24 riekelė Jautiena (rūkyta arba vytinta)
1/2 vnt. Ananasai
sauja Krapai
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
žiupsnelis Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :