Saldžiarūgštės paprikos

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nepjaustytas paprikas 15 min. kepti ant grotelių, keletą kartų apverčiant. Odelė turi pajuoduoti ir pasidengti pūslelėmis. Tada palikti atvėsti ir uždengti virtuviniu rankšluosčiu, o jei jį palikome namuose – švariu varnalėšos lapu.

Kitas sudedamąsias dalis supjaustyti ir sumaišyti dubenyje. Kai paprikos atšals, atsargiai nulupti odeles, ir, pjaustant storais griežinėliais, išimti sėklas ir kotelius. Tuomet paprikas sumaišyti su paruoštu mišiniu ir patiekti.

Patarimas. Išsiskyrusiose sultyse galime pamirkyti duonos gabalėlius – tikrai skanu. Apsilaižysime pirštus!

terrapublica.lt
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3-4 vnt. Saldžiosios geltonosios paprikos
3-4 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
2-3 šaukštas Alyvuogių aliejus
1-2 šaukštas Obuolių actas
1 šaukštelis Cukrus
1 vnt. Raudonieji svogūnai
125 g Vyšniniai pomidoriukai
2 šaukštas Petražolės smulkintos
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :