Saldžiarūgštė WOK kiauliena
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Įkaitinkite keptuvėje vieną valg. š. aliejaus ir kepkite mėsos juosteles, kol jos gražiai apskrus. Sudėkite į dubenėlį.

2. Vėl įkaitinkite keptuvėje vieną valg. š. aliejaus ir sudėkite supjaustytas daržoves. Kepkite maždaug 1–2 minutes labai karštoje WOK ar paprastoje keptuvėje.

3. Sudėkite apkeptas mėsos juosteles ir viską sumaišykite.

4. Įpilkite 1 buteliuko ekologiško saldžiarūgščio WOK padažo (žr. žymę ant buteliuko etiketės) ir viską sumaišykite.

5. Apibarstykite susmulkintais svogūnų laiškais ir patiekite su makaronais ar ryžiais.

Patarimas! Supjaustytą mėsą apvoliokite 3 valg. š. kukurūzų miltų ir apkepkite stipriai įkaitintame aliejuje, kad mėsa pasidengtų rusva bei traškia plutele. Kol kiti patiekalo ingredientai iškeps, nusausinkite taip iškeptą mėsą popierinėmis servetėlėmis. Paskui sudėkite mėsos juosteles į daržovių mišinį ir viską sumaišę iškart patiekite.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai