Saldžiarūgštė vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
3.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais, pabarstykite druska ir pipirais.

Apvoliokite kukurūzų krakmole.

Apvoliokite išplaktuose kiaušiniuose.

Vištienos gabaliukus trumpai apkepkite keptuvėje ant didelės ugnies, kol truputį apskrus.

PATARIMAS: aliejaus negailėkite ir gerai įkaitinkite. Dėkite kepti po kelis gabaliukus, kad nesiliestų vienas prie kito, nesukibtų gražiai apskrustų. Vištiena turi būti ne iškepusi, o tik gražiai apskrudusi.

Iškeptus vištienos gabaliukus suberkite į kepimo indą.

Dubenyje sumaišykite pomidorų padažą su sojos padažu, actu, cukrumi ir česnakine druska. Gerai išmaišykite, kad ištirptų cukrus ir druska.

Padažą užpilkite ant vištienos keptų gabaliukų.

Dėkite kepti į iki iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 50-60 minučių. Kol kepa bent tris kartus ištraukite pamaišyti.

Iškepus, užberkite smulkiai pjaustytų laiškinių česnakų ir sezamų sėklų.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai