© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Pomidorus nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į kepimo skardą ir uždenkite kepimo popieriumi.

Pašaukite skardą į orkaitę, įkaitintą iki 90 laipsnių. Kepkite 2 – 3 val. (pomidorai turi suminkštėti ir susiraukšlėti).

Giliame puode įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite smulkintas česnako skilteles ir kepkite, kol pagels. Paskui kiaurasamčiu išgriebkite česnakus.

Į aliejų sudėkite pomidorus, suberkite cukrų, pakaitinkite 3 min. Tada supilkite actą ir kaitinkite, kol išgaruos actas.

Supilstykite aliejų su pomidorais į stiklainius.

Įberkite keptų česnakų, čiobrelių lapelių, juodųjų pipirų grūdelių.

Stiklainius užsukite ir pastatykite tamsioje, vėsioje vietoje.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Konservuoti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai