Saldūs pomidorai aliejuje

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pomidorus nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į kepimo skardą ir uždenkite kepimo popieriumi.

Pašaukite skardą į orkaitę, įkaitintą iki 90 laipsnių. Kepkite 2 – 3 val. (pomidorai turi suminkštėti ir susiraukšlėti).

Giliame puode įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite smulkintas česnako skilteles ir kepkite, kol pagels. Paskui kiaurasamčiu išgriebkite česnakus.

Į aliejų sudėkite pomidorus, suberkite cukrų, pakaitinkite 3 min. Tada supilkite actą ir kaitinkite, kol išgaruos actas.

Supilstykite aliejų su pomidorais į stiklainius.

Įberkite keptų česnakų, čiobrelių lapelių, juodųjų pipirų grūdelių.

Stiklainius užsukite ir pastatykite tamsioje, vėsioje vietoje.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Vyšniniai pomidoriukai
4 skiltelė Česnakai
2 šaukštas Cukrus
250 ml Alyvuogių aliejus
3 šaukštas Balzaminis actas
žiupsnelis Čiobreliai
3 vnt. Juodieji pipirai
žiupsnelis Druska
Sudėtingumas :