Saldus omleto vyniotinis su obuoliais
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išplakite kiaušinius su cukrumi, įpilkite pieno, pagardinkite vaniliniu cukrumi. Mišinį supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą (23 x 30 cm) ir kepkite iš anksto iki 175 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 10–15 minučių, kol masė sustings.

Paruoškite įdarą: nulupkite ir kubeliais supjaustykite obuolius, obuolių kubelius ir skrudintus lazdynų riešutus pakepinkite meduje, apibarstykite cinamonu.

Paruoškite padažą: nedideliame vandens kiekyje pakaitinkite šaltalankių uogas. Sutrinkite jas mediniu šaukštu per sietelį ir pagardinkite medumi.

Ant iškepusio omleto tolygiai dėkite įdaro ir suvyniokite naudodamiesi kepimo popieriumi. Omleto vyniotinį tiekite karštą, apibarstytą cukrumi, su šaltalankių uogiene.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai