© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išplakite kiaušinius su 250 ml vandens ir druska. Suberkite miltus ir užmaišykite tešlą. Moliūgus nulupkite, minkštimą sutarkuokite stambia tarka. Cinamoną sumaišykite su riešutais, cukrumi bei moliūgo minkštimu.

Tešlą padalinkite į dvi dalis, iš kiekvienos dalies iškočiokite ploną lakštą. Sviestą ištirpinkite ir ištepkite tešlos lakštus. Ant vieno lakšto išklokite įdarą, ant viršaus užtieskite antrą lakštą. Susukite į vyniotinį.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Įdėkite vyniotinį į kepimo skardą ir stambiai supjaustykite. Kepkite 45 min. Kai atvės, apibarstykite cukraus pudra.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai