Saldus moliūgų vyniotinis

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išplakite kiaušinius su 250 ml vandens ir druska. Suberkite miltus ir užmaišykite tešlą. Moliūgus nulupkite, minkštimą sutarkuokite stambia tarka. Cinamoną sumaišykite su riešutais, cukrumi bei moliūgo minkštimu.

Tešlą padalinkite į dvi dalis, iš kiekvienos dalies iškočiokite ploną lakštą. Sviestą ištirpinkite ir ištepkite tešlos lakštus. Ant vieno lakšto išklokite įdarą, ant viršaus užtieskite antrą lakštą. Susukite į vyniotinį.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Įdėkite vyniotinį į kepimo skardą ir stambiai supjaustykite. Kepkite 45 min. Kai atvės, apibarstykite cukraus pudra.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
600 g Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
250 ml Vanduo
žiupsnelis Druska
Įdarui:
1.3 kg Moliūgai
1.3 kg Moliūgai
150 g Graikiniai riešutai susmulkinti
150 g Cukraus pudra
100 g Sviestas
1 šaukštas Cinamonas
Porcijos: 10
Sudėtingumas :