Saldus graikiškas omletas

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Graikijos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius gerai išplakite, supilkite pieną, suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Pagardinkite druska ir muskato riešutu.

Palikite tešlą pusvalandžiui, kad išbrinktų, paskui įmaišykite supjaustytas figas, susmulkintus migdolus ir vynuoges.

Omletą kepkite gerai įkaitintame aliejuje, pabarstę cukrumi ir cinamonu. Patiekite karštą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušiniai
2 stiklinė Pienas
8 šaukštas Miltai
12 vnt. Figos
sauja Migdolai
sauja Vynuogės (mažos, besėklės)
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Muskato riešutas
2 šaukštelis Cukrus
žiupsnelis Cinamonas
1 šaukštas Aliejus
Porcijos: 2
Sudėtingumas :