Saldus batono ir obuolių apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Razinas užpilkite karštu vandeniu.

Rinkitės riekėlėmis jau supjaustytą batoną arba baltą sumuštinių duoną. Riekeles aptepkite plonu sviesto sluoksniu ir supjaustykite į šaukšto dydžio kvadratėlius.

Jei obuoliai dideli, pakaks dviejų. Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais kvadratėliais.

Kepimo indą ištepkite sviestu ir pabarstykite maltais džiūvėsėliais.

Obuolius, nusausintas razinas ir batoną sumaišykite ir suberkite į kepimo indą.

Kiaušinius išplakite su pienu, cukrumi, cinamonu ir citrinų žievelėmis.

Plakinį supilkite ant batono ir obuolių.

Ant viršaus užbarstykite maltų džiūvėsių ir smulkintų graikinių riešutų.

Kepkite 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai