Saldus batono ir obuolių apkepas - per 30 minučių

Už receptą dėkojame skaitytojai Laimai.
Saldus batono ir obuolių apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Razinas užpilkite karštu vandeniu.

Rinkitės riekėlėmis jau supjaustytą batoną arba baltą sumuštinių duoną. Riekeles aptepkite plonu sviesto sluoksniu ir supjaustykite į šaukšto dydžio kvadratėlius.

Jei obuoliai dideli, pakaks dviejų. Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais kvadratėliais.

Kepimo indą ištepkite sviestu ir pabarstykite maltais džiūvėsėliais.

Obuolius, nusausintas razinas ir batoną sumaišykite ir suberkite į kepimo indą.

Kiaušinius išplakite su pienu, cukrumi, cinamonu ir citrinų žievelėmis.

Plakinį supilkite ant batono ir obuolių.

Ant viršaus užbarstykite maltų džiūvėsių ir smulkintų graikinių riešutų.

Kepkite 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Batonas
4 vnt. Obuoliai
2 vnt. Kiaušiniai
150 ml Pienas
šaukštas Sviestas
sauja Malti džiūvėsėliai
sauja Graikiniai riešutai
2 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Citrinos žievelė
1 šaukštelis Cinamonas
sauja Razinos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :