Pieniška sriuba
© fotolia.com
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius. Baltymus suplakite iki standžių putų.

Dalį (apie 2-3 cm) vanilės ankšties įmeskite į pieną ir užvirkite.

Šaukšteliu kabinkite kiaušinio baltymus ir dėkite juos virti į pieną.

Išvirtus baltymus išgriebkite ir sudėkite į lėkštes.

Išimkite vanilės ankštį ir išmeskite.

Į verdantį pieną įmaišykite išplaktus kiaušinio trynius (juos pilant nuolat maišykite pieną) ir suberkite cukrų. Nukelkite puodą su pienu nuo ugnies.

Patiekiant pienišką sriubą pilkite ant išvirtų baltymų.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai