Saldi lenkiška pieniška sriuba

Pieniška sriuba
© fotolia.com
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius. Baltymus suplakite iki standžių putų.

Dalį (apie 2-3 cm) vanilės ankšties įmeskite į pieną ir užvirkite.

Šaukšteliu kabinkite kiaušinio baltymus ir dėkite juos virti į pieną.

Išvirtus baltymus išgriebkite ir sudėkite į lėkštes.

Išimkite vanilės ankštį ir išmeskite.

Į verdantį pieną įmaišykite išplaktus kiaušinio trynius (juos pilant nuolat maišykite pieną) ir suberkite cukrų. Nukelkite puodą su pienu nuo ugnies.

Patiekiant pienišką sriubą pilkite ant išvirtų baltymų.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 l Pienas
3 vnt. Kiaušiniai
150 g Cukrus
0,2 vnt. Vanilės ankštis
Porcijos: 4
Sudėtingumas :