Karameliniai saldainiai su migdolais
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Užvirkite cukrų, grietinėlę, šafraną, medų ir sirupą.

Leiskite pavirti be dangčio, kol temperatūra pasieks apie 125 °C laipsnius.

Retkarčiais atsargiai pamaišykite mediniu šaukštu.

Kaitinimo laikas svyruoja nuo 15 iki 30 minučių.

Sudėkite sukapotus migdolus.

Supilkite gautą karamelės mišinį į teflono formą ir leiskite sukietėti kambario temperatūroje per naktį.

Supjaustykite gabalėliais ir, jei pageidaujate, supakuokite į popierių kaip saldainius.

PATARIMAS! Apibarstykite jūros druskos kristalais, kurie padės dar labiau išryškinti karamelės skonį.

PABANDYKITE SU MIGDOLAIS IR PISTACIJOMIS!

Tinka: Gurmanams, Vaikams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai