© DELFI (R.Narmonto nuotr.)
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į įkaitintą keptuvę dedami aliejuje kepti svogūnai, supjaustyti kubeliais 5 mm dydžio. Nuolat maišant, svogūnai pašildomi. Į pašildytus keptus svogūnus dedamos virtos morkos, pjaustytos kubeliais 7 mm dydžio ir nepjaustyti konservuoti pievagrybiai.

Nuolat maišant, daržovės lengvai pakepinamos, perdedamos į sausą, švarų indą, barstoma druska, juodi malti pipirai, dedamos virtos pupelės, majonezas ir viskas gerai permaišoma. Paruoštos salotos dedamos kauburėliu į šaltą makaroninę lėkštę. Puošiama kalendros šakele.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Kūčių stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai