© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.1250 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas

Morką nulupkite ir smulkiai supjaustykite, brokolius susmulkinkite. Česnaką supjaustykite skiltelėmis, imbierą nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka. Pievagrybius suplaukite ir supjaustykite griežinėliais, susmulkinkite svogūnų laiškus.

Ryžių makaronus išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės, nukoškite ir perplaukite šaltu vandeniu. Gilioje keptuvėje aliejuje apkepkite česnaką ir imbierą, apie 30 sekundžių.

Tuomet sudėkite grybus, morkas ir brokolius. Ant stiprios ugnies daržoves kepkite apie 3 minutes, nuolat pamaišydamos. Galiausiai supilkite austrių padažą.

Į keptuvę sudėkite ryžių makaronus, pagardinkite sezamo aliejumi ir svogūnų laiškais, gerai išmaišykite. Makaronus padalinkite porcijomis ir, prieš patiekdami, pabarstykite sezamo sėklomis.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
Recepto kilmė: Korėjos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai