Ryžių keksiukai su riešutais
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Ryžius išvirkite ir atvėsinkite.

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą ir druską.

Pieną truputį pašildykite ir jame ištirpinkite medų. Tada į pieną įmuškite
kiaušinį, supilkite aliejų, išmaišykite, kad masė būtų vientisa.

Į šį mišinį sudėkite ryžius, riešutus, dar kartą išsukite ir supilkite
ant sumaišytų biriųjų produktų (mišinys turėtų būti vientisas, auksinės spalvos).

Gautą masę 10 minučių palaikykite šaldytuve, tada ją supilstykite į sviestu
pateptas keksiukų formeles (nepripilkite pilnų formelių!) ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 15–20 minučių.

Kai iškeps, keksiukus išimkite iš orkaitės ir truputį aptepkite sviestu.

Tinka: Iškylai, Vaikams
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai