Ryžių blynai su lašiša ir grietine
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Puode įkaitinkite aliejų. Įdėkite smulkiai kapotus svogūnus, pievagrybius ir kumpį, truputį pakaitinkite.

Užpilkite ryžių ir kepkite dar 2–3 minutes. Įpilkite vyno, vandens, įmeskite sultinio kubelį.

Troškinkite uždengę, ant nedidelės ugnies, kol skystis pradės garuoti. Tada puodą nukelkite nuo viryklės ir palikite, kad
atvėstų.

Į grietinę įmaišykite smulkiai kapotų krapų ir citrinos sulčių, pagardinkite pipirais ir druska.

Laikykite šaldytuve, kol pagaminsite blynelius.

Ant atvėsusių ryžių įmuškite kiaušinį, išmaišykite.

Suformuokite blynelius ir kepkite keptuvėje, įpylę truputį aliejaus.

Kai iškeps, blynelius patepkite pagardinta grietine ir ant viršaus uždėkite rūkytos lašišos.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai