Ryžiais ir faršu įdaryti baklažanai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Perpjaukite baklažanus pusiau, išgramdykite vidų.

Sukapokite svogūnus.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, įdėkite maltą mėsą ir kepkite 4–5 minutes.

Sudėkite svogūnus, virtus ryžius, baklažanų minkštimą ir kepkite dar 3–4 minutes.

Tada pagardinkite druska ir pipirais.

Baklažaną įdarykite paruoštu įdaru ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 5–10 minučių.

Apibarstykite tarkuotu sūriu.

Paruoškite padažą.

Į keptuvę įpylę aliejaus 2–3 minutes pakepinkite smulkiai sukapotus česnakus.

Sudėkite trintus pomidorus ir 5–10 minučių pakaitinkite.

Pridėkite kario, riešutų,cukraus, druskos ir pipirų.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai