Rytietiški kiaulienos šašlykai + salotų receptas

 (4)
Indiškų prieskonių mišinys mėsai suteiks egzotiško skonio. Prie šio patiekalo siūlomos žiedinių kopūstų, pomidorų ir sūrio salotos yra vienos iš labiausiai tinkančių prie kepsninėje keptos mėsos.
Rytietiški kiaulienos šašlykai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mėsą ir daržoves supjaustykite kubeliais.

Susmeikite ant iešmo mėsą, tarpeliuose – daržoves,grybus ir ananasus.

Sumaišykite marinatą.

Iešmus sudėkite į indą ir apipilkite marinatu. Palikite valandai pastovėti, kartkartėmis apsukite.

Kepkite iešmus kepsninėje 10–15 minučių, kartais patepdami marinatu.

Žiedinių kopūstų, pomidorų ir sūrio salotos

Reikės:
200 g fermentinio sūrio;
500 g žiedinių kopūstų;
5 vidutinio dydžio pomidorai;
krapų;
100 ml neriebaus majonezo;
100 ml natūralaus jogurto;
žiupsnelis druskos.

Supjaustykite žiedinį kopūstą ir pavirkite 3 minutes (galite naudoti ir žalią).

Atvėsinkite ir susmulkinkite.

Pomidorą ir sūrį supjaustykite kubeliais.

Sumaišykite salotų produktus su majonezu ir jogurtu, pagardinkite druska ir smulkintais krapais.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Kiaulienos filė
1 vnt. Cukinijos
1 vnt. Saldžiosios geltonosios paprikos
200 g Pievagrybiai
200 g Konservuoti ananasai
Marinatui
100 ml Aliejus
100 ml Apelsinų sultys
2 šaukštas Sojos padažas
1 šaukštas Kepsnių prieskoniai
1 šaukštas Indiškų prieskonių mišinys
Porcijos: 4
Sudėtingumas :