Rūkytos žuvies užkandėlės su žalumynais

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuskabykite pipirnių, petražolių lapelius, krapų šakeles nuo stiebų, suberkite į šaltą vandenį. Stiebelius smulkiai supjaustykite, sumaišykite su krienais.

Šia mase ištepkite žuvų juosteles, susukite į ritinėlius, kiekvieną perriškite svogūno laišku. Uždenkite dubenį su žuvies ritinėliais ir 45 minutėms įdėkite į šaldytuvą.

Sumaišykite greipfruto sultis su nedideliu kiekiu aliejaus. Žalumynus nusausinkite, visus sumaišykite. Išdėliokite žuvų ritinėlius negilioje lėkštėje, apšlakstykite užpilu, apibarstykite žalumynais ir pipirais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Rūkyta lašiša (filė)
2 sauja Lapinės salotos
sauja Pipirnės
sauja Svogūnų laiškai
sauja Petražolės
sauja Krapai
2 šaukštas Krienai
150 ml Greipfrutų sultys
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :