Rūkytos žuvies sukučiai

 (2)
Patiks ir dideliems, ir mažiems.
Rūkytos žuvies sukučiai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.

Suminkykite sviestą ir miltus iki trupiningos masės.

Suberkite sūrį, šaltą vandenį ir išmaišykite, kad tešla taptų vientisa.

Suvyniokite ją į plėvelę ir valandą palaikykite šaltai.

Įdarui išdarinėkite žuvį, supjaustykite porą ir papriką.

Iš tešlos iškočiokite pailgą lakštą. Padenkite viršų žuvimi, varškės sūriu, paprika ir tarkuotu sūriu.

Pradėdami platesniu kraštu, tešlą standžiai suvyniokite į ritinį.

Supjaustykite 2 cm storio griežiniais ir juos sudėkite ant kepamuoju popieriumi padengtos orkaitės skardos arba į apskritas popierines mažų pyragaičių formeles.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Papločiui
250 g Sviestas
0,5 stiklinė Fermentinis sūris
2,5 g Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
4 šaukštas Vanduo
Įdarui
300 g Rūkyta žuvis
150 g Varškės sūris
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
0,5 stiklinė Fermentinis sūris
Porcijos: 8
Sudėtingumas :