Rūkytos žuvies ir pievagrybių mišrainė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Rūkytą žuvį išdarinėkite - nulupkite odą, išrinkite kaulus. Smulkiai supjaustykite.

Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir apkepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu. Palaukite kol atvės.

Pievagrybius sumaišykite su žuvimi ir majonezu.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai