© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.4000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nuplaukite, išvirkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Iš skumbrės išimkite kaulus, supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Svogūus supjaustykite šiaudeliais ir pakepinkite aliejuje.

Marinuotus grybus smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite ir užpilkite aliejumi, suplaktu su garstyčiomis. Ant viršaus užbarstykite kepintų svogūnų.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai