© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nugarinę supjaustykite plonomis riekelėmis ir aptepkite garstyčiomis.

Kiaušinius kietai išvirkite ir smulkiai sukapokite. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje, pagardinkite druska ir pipirais.

Sumaišykite su kiaušiniais ir šį įdarą dėkite ant mėsos gabalėlių, susukite į ritinėlius. Patiekite papuošę lėkštę salotų lapais ir kitais žalumynais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą

Naujausi recepetai