Rūgpienio „panna cotta“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nedideliame vandens kiekyje (60 g) išbrinkinkite želatiną, po to ištirpinkite įdėję indą į vandens dubenį arba mikrobangų krosnelėje (nustatę atitirpinimo režimą).

Į rūgpienį suberkite paprastą ir vanilinį cukrų, išmaišykite. Nenustodami maišyti pamažu supilkite ištirpintą želatiną.

Drebučius dėkite į indelius ir palikite šaldytuve sustingti.

Patiekite su mėlynėmis arba mėlynių kompotu, uogiene ar padažu.

Padažą galima ruošti taip: lygiomis dalimis sumaišykite mėlynių uogienę su juodųjų serbentų arba spanguolių tyre.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai