Kiaulienos ir raugintų kopūstų troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaulienos sprandinę supjaustykite 4 cm kubeliais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Svogūną smulkiai supjaustykite, kopūstą perpjaukite į keturias dalis, morkas supjaustykite kubeliais.

Apkepkite mėsą, sudėkite morkas, svogūnus, česnakus ir dar šiek tiek pakepkite, kol morkos suminkštės, o svogūnai gražiai pagels.

Sudėkite kopūstus ir užpilkite sultiniu.

Troškinkite mėsą uždengę dangčiu apie 1 val.,kol ji taps minkšta.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai