Rudeninis bananų pyragas

Rudeninis bananų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Gausiai ištepkite sviestu formą, kurioje kepsite.

Sumaišykite miltus, migdolų miltus, cukrų, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius.

Supilkite ištirpintą sviestą, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.

Bananus sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.

Moliūgą sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.

Gautą masę pilkite į paruoštą kepimo formą.

Kepkite apie 50 minučių.

Iš formos išimkite atvėsusį.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 ml Miltai
120 ml Migdolų miltai
200 ml Rudasis cukrus
2 vnt. Bananai
0,5 puodelis Moliūgo tyrė
2 šaukštelis Kepimo milteliai
3 vnt. Kiaušiniai
120 g Sviestas
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
Porcijos: 8
Sudėtingumas :