Roberto Ščesnavičiaus receptas: sultimis marinuota ėriena

Kepta ėriena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į dubenį įdėti ėrieną.

Supjaustyti arba sukapoti svogūną ir česnaką.

Sudėti juos ir rozmariną, supilti apelsinų sultis, vyną ir sojos padažą.

Marinuoti mažiausiai parą laiko.

Po marinavimo ėrienos mėsą dėti į orkaitę ir maždaug valandą kepti 170 laipsnių temperatūroje.

Patiekiant palaistyti marinatu.

Gero apetito!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Ėriena
300 ml Apelsinų sultys
200 ml Raudonas sausas vynas
4 šaukštas Sojos padažas
5 šakelė Rozmarinai
1 vnt. Svogūnai
0,5 vnt. Česnakai
pagal skonį Ėrienos prieskoniai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :