Kepta ėriena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į dubenį įdėti ėrieną.

Supjaustyti arba sukapoti svogūną ir česnaką.

Sudėti juos ir rozmariną, supilti apelsinų sultis, vyną ir sojos padažą.

Marinuoti mažiausiai parą laiko.

Po marinavimo ėrienos mėsą dėti į orkaitę ir maždaug valandą kepti 170 laipsnių temperatūroje.

Patiekiant palaistyti marinatu.

Gero apetito!

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai