Rizoto su krevetėmis ir avokadu

 (6)
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Krevetes išverdame ir išdarinėjame, vėliau apkepiname svieste, pridedame kario, pipirų, druskos pagal skonį. Pirmiausiai užpilame baltuoju vynu, po to grietinėle ir troškiname ant lėtos ugnies.

Tuo metu avokadą supjaustome kubeliais ir pridedame prie likusių produktų. Troškiname, kelias minutes, kol suminkštės avokadas. Po to į paruoštą mišinį sudedame atskirai išvirtus birius ryžius. Gerai išmaišome ir patiekiame.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

50 g Šviežios krevetės
100 g Sviestas
1 vnt. Avokadai
100 ml Baltas sausas vynas
300 ml Grietinėlė
250 g Ryžiai
pagal skonį Karis
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :