Rizotas su šparagais
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Puode išlydykite sviestą ir keletą minučių pakaitinkite susmulkintą svogūną ir česnaką (tik neperkepinkite!).

Suberkite ryžius ir dar pakaitinkite.

Sudėkite juostelėmis supjaustytą rūkytą šoninę, dar keletą minučių pakepinkite.

Sumaišykite karštą sultinį ir vyną, supilkite į puodą.

Kai sultinys visiškai susigers į ryžius, sudėkite supjaustytus šparagus.

Pakaitinkite keletą minučių, nuimkite nuo ugnies, įberkite susmulkintų petražolių ir tarkuoto parmezano sūrio.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Troškinti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai