© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Troškintuve išlydykite sviestą. Pakepinkite svogūną dvi-tris minutes, suberkite česnaką, moliūgo kubelius, pusės citrinos žievelę ir pusę čiobrelių. Supilkite vyną, uždenkite ir virkite dešimt minučių, kol moliūgas suminkštės.

Kitame puode užvirkite sultinį, sumažinkite ugnį ir palikite, kad pamažu virtų.

Į troškintuvą su moliūgais suberkite ryžius ir porą minučių pavirkite. Ryžių ir moliūgų mišinį po šaukštą dėkite į sultinį ir virkite dvylika minučių, nuolat maišydami. Ryžiai turi išvirti.

Suberkite žirnelius ir pusę sūrio. Vėl užvirkite.

Patiekite apibarstę likusiu sūriu, citrinos žievele, čiobreliais ir rukola.

Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai