Rizotas su moliūgais ir ožkos sūriu

© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Troškintuve išlydykite sviestą. Pakepinkite svogūną dvi-tris minutes, suberkite česnaką, moliūgo kubelius, pusės citrinos žievelę ir pusę čiobrelių. Supilkite vyną, uždenkite ir virkite dešimt minučių, kol moliūgas suminkštės.

Kitame puode užvirkite sultinį, sumažinkite ugnį ir palikite, kad pamažu virtų.

Į troškintuvą su moliūgais suberkite ryžius ir porą minučių pavirkite. Ryžių ir moliūgų mišinį po šaukštą dėkite į sultinį ir virkite dvylika minučių, nuolat maišydami. Ryžiai turi išvirti.

Suberkite žirnelius ir pusę sūrio. Vėl užvirkite.

Patiekite apibarstę likusiu sūriu, citrinos žievele, čiobreliais ir rukola.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Moliūgai
20 g Sviestas
1 vnt. Porai
2 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Tarkuota citrinos žievelė
žiupsnelis Čiobreliai
100 ml Baltas sausas vynas
900 ml Vištienos sultinys
250 g Ryžiai
60 g Žalieji žirneliai
100 g Ožkos sūris
sauja Rukola
Porcijos: 4
Sudėtingumas :