Rizotas su česnakų ir bazilikų padažu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svogūnus ir česnaką smulkiai sukapokite ir maždaug 3 minutes pakaitinkite puode įpylę alyvuogių aliejaus.

Sudėkite ryžius ir kepkite dar 3–4 minutes.

Supilkite vandenį, įmeskite sultinio kubelį ir užvirkite.

Įpilkite baltojo vyno ir troškinkite ant mažos ugnies 15 minučių.

Kai pusė skysčio išgaruos, sudėkite česnakų ir bazilikų padažą, dar kelias minutes patroškinkite.

Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais, apibarstykite tarkuotu sūriu.

Padažą paruoškite taip: bazilikus sukapokite, česnaką susmulkinkite, sumaišykite visas sudedamąsias dalis.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai