Rikotos spurgos su migdolais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Cukrų išsukite su kiaušiniais.

Suberkite migdolų miltus, supilkite pieną, suberkite rikotą ir gerai išmaišykite.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, druska ir suberkite į rikotos mišinį. Gerai išminkykite.

Formuokite mažas spurgeles ir virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Ištraukus padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų perteklinis aliejus.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai